Погоди најголема квота

ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА ОСВОЈ BMW X3!

 

Mozzart во периодот од 01.11 до 24.12.2018 ќе биде еднинствено место каде за 20 денари ќе можеш да освоиш BMW X3 xDrive 20d!

Посети ја најблиската Mozzart обложувалница и учествувај во натпреварот „ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА“. Добитниот тикет со најмалку четири одиграни парови со најголема квота, покрај добивката, ќе биде награден и со луксузниот автомобил BMW X3 xDrive 20d!

Второпласиранот освојува скутер Piaggio Medley 150, додека третопласираниот освојува смарт телефон iPhone Xs Max!

Минималната уплата по тикет изнесува 20 денари. Во случај двајца играчи да погодат идентична квота, предност има оној играч кој прв го уплатил тикетот. Во пресметка за награда не влегуваат системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите.

Правила