Ја изгубив картичката, што да направам?

Во случај да ја изгубите картичката потребно е да дојдете со својата лична карта на било кое уплатно место и ќе добите нова потполно бесплатно. Доколку имате отворено налог на MozzartBet и користите авансна уплата на тикети потребно е да го промените бројот на Вашата Mozzart Club картичка*.  Тоа ќе го направите така што ќе:

1. Кликнете на опцијата Промена на податоци

2. Одете на делот Mozzart Club картичка и изберете Измени.

  1. Внесете го новиот број на Mozzart Club картичка и Вашата шифра

 

  1. Кликнете на Потврди ја промената

 

*Потребно е да почекате половина час од добивањето на новата Mozzart Club картичка до внесот на новиот број на Mozzart Club картичката на сајтот.