Каде можам да ги најдам моите одиграни тикети?

Можноста за пратење на статусот на тикетот ви е овозможена во делот „Мој налог “ доколку Вашиот тикет е уплатен со Mozzart Club картичка. Тикетите можете да ги пратите по денови на уплата.