Како да ја поврзам Mozzart Club Картичката на сајтот?

За да ја поврзете Mozzart Club Картичката, по успешната пријава на сајтот, потребно е да:

  1. 1. Кликнете на линкот „Поврзете ја Вашата Mozzart Club картичка“
  2. 2. Пополнете ги сите податоци во формата за поврзување на Mozzart Club картичката
  3. 3. Прочитајте ги посебните услови за користење и чекирајте го полето за прифаќање на условите,
  4. 4. Кликнете на полето „Поврзи ја Mozzart Club картичката“