Како да ги пратам резултатите од натпреварите?

Андорид апликацијата ви овозможува следење на резултатите на сите натпревари или натпревари по ваш избор. Резултатите можете да ги сортирате азбучно и повреме. Доколку кликнете на жолтата ѕвездичка „МОИ ФАВОРИТИ“ истата ве води на резултатите од одбраниот натпревар или повеќето одбрани натпревари.