Како да отворам налог на mozzartbet.mk?

За да отоворите налог потребно е да:

  1. 1. Кликнете на линкот Регистрирај се,
  2. 2. Пополнете ја регистрационата форма
  3. 3. По успешниот внес на податоците ќе добиете е-маил за добредојде и активационен линк на кој е потребно да кликнете во рок од 24 часа. Во случај активациониот линк да не Ви пристигне во фолдерот inbox, проверете го фолдерот spam/junk на Вашиот маил.  
  4. За да ги користите сите предности кои ги овозможува налогот на сајтот, пријавете се и поврзете ја Вашата Mozzart Club картичка.

    *Ве молиме на никој да не ја давата Вашата лозинка поради Ваша сигурност. Mozzart никогаш нема да ја бара таа информација од Вас.