Погоди ја најголемата квота и освој Hyundai Tucson

Заврши големата наградна игра „Погоди ја најголемата квота и освој Hyundai Tucson

 

Имаме победник! Марјан Колчакоски од Прилеп со добитен тикет и најголема квота од 11892,65 ќе го вози прекрасниот Hyundai Tucson 1.6 GDi, а покрај тоа може и да се пофали со одлична парична добивка! Погледнете го победничкиот тикет тука.

Второпласиранот Иванов Игор од Скопје - уплатно место Дебар Маало, го освои скутерот Aprilia SR 50 R, со квота од 5280,14. Добитниот тикет може да го погледнете тука.

Третото место ни доаѓа од уплатно место Штип 2. Играчот Данов Груица со квота од 3974,04 освои телевизор SAMSUNG 58’ 4K - LED TV. Неговиот тикет може да го погледнете тука.

Да потсетиме, наградната игра траеше од 07.04 до 19.05.2019, каде играчите имаа можност за само 20 денари да го освојат фантастичниот автомобил Hyundai Tucson 1.6 Gdi и други вредни награди. Потребно беше да се одиграат минимум четири парови на тикетот. Системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите не учествуваа во натпреварот.

Наградите ќе бидат наскоро доделени, следете нѐ за повеќе информации.

 

 ПРАВИЛА

 КОНЕЧНИ НАЈГОЛЕМИ КВОТИ:  

 1.5039-6034166-1710  11892,65   Прилеп 4, ул.Прил.бранители бр.254
 2.1719-1026687-1699  5280,14 Скопје Дебар Маало, ул. Орце Н. бр.141
 3.1647-5951773-1700  3974,04  Штип 2, ул. Сремски Фронт бр.28