Погоди Најголема Квота Освој BMW X3

ГИ ИМАМЕ ПОБЕДНИЦИТЕ!

Заврши големото натпреварување на Mozzart „Погоди најголема квота освој BMW X3“

 

 

Имаме победник! Заврши натпреварот „ПОГОДИ НАЈГОЛЕМА КВОТА ОСВОЈ BMW X3“ кое го организираше обложувалницата Mozzart  во периодот од 01 ноември до 24 декември.

 

Апсолутен победник и тоа во последен час е Николче Габрешанец од Радовиш кој на последниот ден од натпреварот погоди квота од дури 34.638 која беше и повеќе од доволна да го исвои преубавиот BMW X3, а покрај тоа може и да се пофали со одлична парична добивка.

 

Второпласираниот Круме Стефановски од Скопје погоди неверојатна квота од 15.772 и сосема заслужено ќе вози скутер Piaggio Medley 150.

 

На трето место се пласираше Владимир Стефановски од Скопје кој немаше квота за потценување од 10.175. За оваа квота ќе ужива во најновиот iPhone S Max.

 

Да потсетиме, во пресметка за подарок учествуваа сите тикети уплатено на 20 денари со минимум четири парови на тикетот. Системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите не учествуваа во натпреварот.

 

На добитниците наскоро ќе им бидат доделени вредните подароци!

 

Правила

1783-7348151-1668 34.638,78 Радовиш 2
5065-6277288-1654 15.772,76 Скопје Карпош 3
1728-4758488-1654 10.175,95 Скопје Козле