Што е Мој налог?

„Мој налог“ е Вашето централно место за сите информации кои Ви се битни за уплата на авансен тикет. За да ги имате сите можности кои „Мој налог“ ги нуди, неопходно е да ја поврзете вашата Mozzart Club картичка.

До опцијата „Мој налог“ пристапувате така што ќе кликнете на неа во паѓачкото мени под Вашето име.

Кога ќе Ви се отвори „Мој налог“ во него можете да видите:

  1. Статусот на сите тикети кои се составени по пат на авансна уплата:
  2. - СИТЕ – преглед на сите тикети
  3. - АКТИВНИ тикети – преглед на сите Ваши активни тикети
  4. - ДОБИТНИ тикети - преглед на сите Ваши добитни тикети
  5. - ГУБИТНИ тикети - преглед на сите Ваши губитни тикети
  6. - Преглед на Вашите одиграни тикети по денови – ДЕНЕС, ВЧЕРА, ЗАВЧЕРА и за ПОСЛЕДНИТЕ 10 ДЕНА
  7. - Преглед на Вашите одиграни тикети по датуми
  8. - Моменталната состојба на Вашата сметка
  9. Историјата на трансакции (уплата на аванс, добитни тикети...)
  10.