Што е потребно за да станам член на Клубот?

За да станете член на Mozzart Club –от потребно е да:

  1. 1. Појдете во едно од преку 60 -те Mozzart уплатни места,
  2. 2. Пополнете пристапница и истата предадете ја заедно со Вашата лична карта (издадена во Македонија),
  3. 3. Ја превземете Вашата Mozzart Club картичка.

Зачленувањето е потполно бесплатно. Уплатното место на које сте се зачлениле е Ваше матично уплатно место.