Дали можам да добијам звучен сигнал на сајтот кога ќе се постигне гол на натпревар?

Звучни сигнали постојат за сите фудбалски натпревари. Потребно е само да вклучите звучници (или слушалки) и проверете дали иконата звучник   е со жолта боја како на сликата. Ова функција е достапна на Mozzart страните со квоти и статус на тикетот.