Како да ги видам сите игри во понудата на сајтот?

За да ги видите сите игри во понудата на сајтот потребно е да:

  1. Кликнете на копчето „Игри“ igre_mak
  2. Изберете на опцијата „Означи ги сите“ како на сликата sve_igre_mak