Што е повеќезнак?

Повеќезнак Ви овозможува да се обложувате на два или повеќе исходи истовремено на еден натпревар. Тој го намалува Вашиот ризик, но и потенцијалната добивка.

Пример

Можете да се обложите дека ќе победи домаќинот или ќе биде нерешено на натпреварот. Доколку било кој од двата исхода се оствари Вие ќе имате добитен пар на тикетот.