Ја заборавив лозинката, што да правам?

Доколку сте ја заборавиле лозинката потребно е да кликнете на линкот Пријави се, а потоа на ЗАБОРАВЕНА ЛОЗИНКА. Потоа ќе добиете е-маил со линк за промена на лозинката.

Исто така, проверете активациониот линк да не пристигнал во фолдерот spam/junk на Вашиот е-маил.