Како да направам системски тикет на сајтот?

За да направите системски тикет на сајтот потребно е да:

  1. Кликнете на квотите,sistemski_mak1
  2. Кликнете на "Системски" приказ на тикетот,sistemski_mak2
  3. Кликнете на "Почеток на системот" под натпреварот со кој сакате да го започнете системот,sistemski_mak3
  4. Кликнете на "Крај на системот" под последниот натпревар во Вашиот систем,sistemski_mak4
  5. Изберете ги комбинациите (потребен број добитни квоти за тикетот да биде добитен),sistemski_mak5
  6. Внесете износ и кликнете на "Прати го тикетот".sistemski_mak6