Како до 100% бонус до 10.000 денари на уплата?

100% БОНУС до 10.000 ДЕНАРИ

УСЛОВИ, ПРАВИЛА ЗА БОНУС

 


УСЛОВИ
1. Право на бонусот “100% бонус до 10.000 денари” имаат сите регистрирани и ново регистрирани корисници на www.mozzartbet.mk кои ќе извршат уплата на депозит почнувајќи од 26.05.2020 година.
2. Секој корисник има право да ја искористи оваа промоција само еднаш, односно само за првиот следен депозит.


ПРАВИЛА
1. Уплатете депозит преку уплата на средства преку e-banking или со уплатница на трансакциска сметка во банка или пошта.
          ▪ Преку електронско банкарство (налог ПП-30)
          ▪ Преку дирекна уплата на средства во банка/пошта (налог ПП-10)
          ▪ Преку електронска картичка VISA/MASTERCARD – трансфер на средства веднаш (наскоро!)
          ▪ Минимална уплата на депозит за добивање на бонус е 300 денари
На следните трансакциски сметки на ДЕЛТА БЕТ ДОО Скопје, MOZZART Македонија
          HALK Банка   270-0638626118-58
          NLB Банка      210-0638626101-05


2. Максималниот износ на бонус средства кој може да го добие секој корисник изнесува 10.000 денари. (за уплатени депозити над 10.000 денари, бонусот е 10.000 денари)


3. Износот на бонус средства кои корисникот ќе ги добие зависи од висината на првиот следен депозит почнувајќи од 26.05.2020г., односно изнесува 100% од износот на првиот депозит.
Пример: Доколку корисникот изврши депозит од 10.000 денари ќе добие уште 10.000 денари бонус средства.

 

4. Бонус средствата не може да се користат се до моментот на исполнување на условите за ослободување на бонус средствата од страна на корисникот.

 

5. Бонусот е ограничен на едно лице, една Е-маил адреса, една IP адреса.

 

6. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на промоцијата или техничка грешка, како и фактори кои се надвор од надлежностите на организаторот, а може да влијаат на интегритетот и правилно функционирање на промоцијата, организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки кои произлегуваат од играта, а за кои има сомнеж за злоупотреба на правилата за промоција.


УСЛОВИ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА БОНУС СРЕДСТВА
     1. Откако корисникот ќе го изврши првиот депозит, потребно е да се одигра тикет или повеќе тикети со вредност на уплатата 4 пати поголема од сумата која ја депонирал на својата корисничка сметка за да направи ослободување на бонус средствата.
     2. Тикетите кои ги исполнуваат условите за ослободување на бонус средствата и влегуваат во пресметката за ослободување на бонусот се сите тикети кои ги исполнуваат следните услови:
Класично спортско обложување
          ▪ Несистемски тикети со најмалку 4 натпревари со минимална поединечна квота по натпревар 1.35. Во ослободувањето на бонусот средствата, вредноста на уплатата за класичното спортско обложување учествува со 100%

Обложување во живо
          ▪ За тикетите уплатени во обложување во живо, вредноста на уплатата учествува со 20% Тикети уплатени со ваучер и системските тикети не влегуваат во пресметката за ослободување на бонусот.


     3. Сите остварени добивки на тикети уплатени со бонус средства корисникот ги добива на евиденциската сметка.


     4. Корисникот во секој момент има увид на својата сметка и може да провери уште колку е потребно да се уплати за ослободување на бонус средства.


     5. Крајниот рок за ослободување на бонусот е 90 дена.


Промоцијата е активна од 26.05.2020г. (вторник)
Приредувачот има право да ја прекине или продолжи истата во било кој момент.


Дополнителни прашања
Доколку имате било какви прашања или проблеми слободно можете да се обратите на
нашата Служба за Корисничка подршка на help@mozzartbet.mk